En liten byrå som jobbar med text och kakor

Ett urval av Pencakes uppdrag

 
rawpixel-604751-unsplash.jpg
 

Jag jobbar parallellt med både längre och kortare skrivuppdrag, och kan bistå som tillfällig webbredaktör vid arbetstoppar, under lansering av en ny webbplats eller som projektkommunikatör. Jag gör också copyuppdrag och skriver artiklar, blogginlägg eller produkttexter. Här nedanför ser du exempel på utförda och pågående skrivuppdrag.

 
sverigesmiljömål_edited2.jpg

naturvårdsverket

Lärande exempel för svenskt miljöarbete

Innehållsarbete för sverigesmiljömål.se, en ny webbplats om svenskt miljöarbete med målgruppen är kommuner och företag som vill gå vidare i sitt miljömålsarbete. Jag skrev nya texter samt samlade in och redigerade befintligt material. Var också delaktig i bildval, design och innehållsstrategi.

lightgrey_f5f5f5.png
 
 

"Mathilde är en väldigt skicklig skribent. Dessutom ser hon alltid till gruppens bästa!"

helena ringström, copywriter på viking line

 
 
JWL.jpg

JW LOSS ADJUSTING AB

Uppdaterade texter i ny kostym

Genomlysning och förbättring av hela webbplatsen med nya texter och bilder. Löpande uppdateringar av innehåll. Dessutom gjorde jag en sexsidig broschyr, i samarbete med Östholm Design, som syftade till att presentera företaget på ett attraktivt sätt för både konsulter och uppdragsgivare.

lightgrey_f5f5f5.png
 
Skridskobild utan browserfönster.png

STOCKHOLM ARCHIPELAGO

Copy för att få fler att upptäcka skärgården

Innehållsarbete för stockholmarchipelago.se. Jag skrev nya copytexter för både den engelska och svenska versionen av webbplatsen, för att ge en bild av Stockholms skärgård och förklara fenomenet för någon som aldrig har varit där förut. Svårare än man kan tro!

 
Pencake_jultarta_600.png

Centerteam

Den dramatiska jultårtan

Uppdrag för centrummagasinet Citylife, som ges ut i några av de största galleriorna i och utanför Stockholm. Jag gjorde recept, bakade upp och stylade en annorlunda jultårta.

lightgrey_f5f5f5.png

Fler uppdragsgivare

Vill du också starta ett samarbete med Pencake?